Hoe kun je er nou voor zorgen dat je laatste aanmaning duidelijk aan komt bij de ontvanger? Juist! Door gebruik te maken van professioneel briefpapier. Wij van Statim Justitia gebruiken alleen kwaliteitspapier met ons eigen logo, waardoor gelijk duidelijk wordt wat de boodschap van je laatste aanmaning is wanneer je er voor kiest om de laatste aanmaning via ons te laten versturen.

Daarnaast zorgen wij er voor dat de adresgegevens van de ontvanger perfect past in het raam van een C5 envelop, zodat je laatste aanmaning zeker weten aankomt. Ons briefpapier oogt zakelijk, en geeft een betrouwbare indruk. Bij ons briefpapier draait het om de boodschap, niet om de vormgeving van de brief. Wij van Statim Justitia hebben ons briefpapier zo ontworpen dat er een nette balans is tussen vorm en functie wanneer je ervoor hebt gekozen de aanmaning te laten versturen.

We hebben gekozen voor een professioneel lettertype, zodat de boodschap duidelijk leesbaar is. Op ons briefpapier maken we geen gebruik van bedekkende achtergronden, zodat de boodschap van de brief het meest belangrijke gedeelte is van de brief. Ons briefpapier trekt de aandacht door ons logo en door de teksten die we gebruiken. We maken geen gebruik van uitbundig kleurgebruik, zodat de laatste aanmaning goed overgebracht kan worden. Je kunt zelfs kiezen of je de koptitel "LAATSTE AANMANING" in het rood of in het zwart wil hebben, zodat je daar extra aandacht op kunt vestigen. Zo maak je duidelijk dat de debiteur echt te laat is en nu over moet gaan tot betaling.

Voor degenen die denken dat elk papier hetzelfde is: dat is niet zo! Papierkwaliteit maakt een deel uit van de uitstraling van een bedrijf, en geeft een eerste indruk in handen van de ontvanger. Ons professionele briefpapier kenmerkt zich doordat de meest belangrijke informatie snel en gemakkelijk gevonden kan worden. We hebben goed gebruik gemaakt van witruimte, zodat alle teksten beter leesbaar zijn.